Audio-bank

'Yoga en Aplomb' is heel geschikt om de aandacht naar binnen te brengen en te ankeren in je binnenwereld. De lessenreeks 'meditatie volgens de elementen' bestaat uit 5 lange lessen, waarin Aplomb-vooroefeningen ingezet worden om je te verbinden met je stilte-as. Iedere les werkt op een lichaamszone.
De lessen zijn ingedeeld in oefenblokjes van ongeveer 10 minuten, en van ieder oefenblokje is een audio beschikbaar. De handleiding waarin de lesblokjes beschreven staan, vind je ook bij de audio-bank. De audio's zijn geschikt om de lesstof uit het boek 'Yoga en Aplomb' te verwerken en te integreren, met daarnaast nog een aantal bonus-oefeningen, visualisaties en meditaties.

Als je in bezit bent van het boek 'Yoga en Aplomb' kan je inloggen.
De gebruikersnaam is: Meditatie      Let op: 'Meditatie' is met een hoofdletter!
Het wachtwoord is het tweede woord op blz. 58 van het boek.
Wachtwoord en gebruikersnaam zijn hoofdlettergevoelig. Heb je moeite met inloggen, klik dan op de uitgebreide beschrijving INLOGGEN.

Als je inlogt, krijg je een lijst met audio's te zien. Bovenaan, als nummer 0), vind je de handleiding (in PDF) en de beschrijving van de lesblokjes. De verdere nummering van de audio's volgt de nummering in de handleiding.
Als je in de audio-bank bent, kan je niet uitloggen. Je gaat uit de audio-bank door op een ander tabblad te klikken, of door naar een andere webpagina te gaan. Let er wel op dat de volgende keer als je bij de audio-bank komt, je eerst uit moet loggen voordat je weer in kan loggen.

 

  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, met achtergrondinfo en oefensets.